Elevforeningen

Hvem er vi?
Bjergsnæs Efterskoles Elevforening er din forening! Vi er det oplagte forum for alle tidligere BS-elever, og sammen med dig, sørger vi for at båndet til BS bevares.

Elevforeningen er den bedste forening for dig, hvis du ønsker at bevare en tæt
kontakt til din gamle efterskole og ikke mindst dine venner fra efterskoletiden.

Hvad vil vi?
Vi vil vedligeholde kontakten mellem skolen og dens tidligere elever. Dette gør vi igennem de forskellige arrangementer, så du kan komme tilbage til skolen og møde dine efterskole kammerater.

Vores medlemstal svinger meget, men ligger omkring på 2-300 medlemmer. Vores store målsætning og håb er dog, at flere medlemmer fornyer deres medlemskab. Gennem nye aktiviteter og mere synlighed håber vi, at denne mission vil lykkes.

Hvad gør vi?
Vi arrangerer årligt to store arrangementer – Back to BS i efteråret og Elevmødet i foråret. Du kan læse meget mere om arrangementer ved at trykke ind på dem øverst på siden.

Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores arrangementer, så vi rammer lige det vores medlemmer gerne vil deltage i. Har du en idé eller ris/ros er du meget velkommen til at skrive til os her.